Om oss

Vår historia

Aluscreen Produktion AB är ett företag som startades 1985 i Västerås av Michele Lindgren och Roger Johansson. I början var grundarna de enda anställda men relativt snart hade företaget vuxit och anställt ytterligare 3 personer. Fokusen var att tillhandahålla Industriell Produktmärkning med både traditionella metoder så som Screentryckning men även börja använda ny teknik i form av Dataprint (digital infärgning i aluminium) samt Lasermärkning. Detta visade sig snabbt vara ett bra strategival och företaget har fortsatt att växa och har idag 16 personer anställda.

För ca. 10 år sedan gavs det en möjlighet att förvärva företaget Swedish Quality Labels (SQL) som sedan tidigare hade specialiserat sig på produktion av olika typer av digitalprintade etiketter. Genom detta förvärv breddades utbudet och kundbasen rejält. Idag är Aluscreen och SQL systerbolag som samarbetar genom att man bl.a. delar lokal, administration, inköp, mm på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

Våra ägare

Under 2019 valde Michele och Roger att sälja sina företag till Wallferd Invest AB som i sin tur ägs av Stefan Wallgren, Niclas Ferding och Thomas Lövstedt. Genom att Roger jobbar kvar samt att Michele hjälper till på timbasis vid behov så har man säkerställt att ingen kompetens har gått förlorad. Faktum är att företaget drivs med precis samma målsättningar ambitioner som tidigare.

Våra målsättningar & företagskultur

Företagskulturen präglas aven stark gemenskap där all personalen tar stort eget ansvar och är stolta över sin yrkeskompetens. Ur många aspekter är vi som en familj som trivs tillsammans och det märks inte minst på en mycket låg personalomsättning samt att vi har många som har jobbat hos oss mellan 20 och 30 år.

Högsta kvalitet

Korta & säkra leveranstider

Flexibilitet & kundfokus

Inget jobb är för litet eller för stort!

Våra kunder finns idag över hela världen med bl.a. storbolag så som ABB, Alstom, Epiroc, FMV, Hitachi, Sandvik m.m. Vi har även många kunder i vårt närområde som uppskattar våra snabba och flexibla erbjudanden.

Har ni ett behov av Industriell Produktmärkning av något slag så tveka inte att höra av er till oss.

Volvo
ABB
Bombardier
SJ
Westinghouse